Micro Support Väst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556257-3799 är organisationsnummer för verksamheten Micro Support Väst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micro Support Väst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Micro Support Väst Aktiebolag finns i.

Micro Support Väst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-03-12 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micro Support Väst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Micro Support Väst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Micro Support Väst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Lars Glenn Kenneth

Vill ni komma i kontakt med Micro Support Väst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-56500 eller genom brev på följande adress:
Fridhemsg. 15, 733 39, Sala

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av utbildningsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Micro Support Väst Aktiebolag och det är Johansson, Lars Glenn Kenneth som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Lars Glenn Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Glenn Dennis som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådemo, Lars-Erik William som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Holzwart, Barbara Charlotte som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,