Norrängens Trädgård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Norrängens Trädgård Aktiebolag är ett företag som finns i Sala. I Norrängens Trädgård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahde, Karl Erik Georg som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahde, Ingela Eva Sofia som är född 1949 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norrängens Trädgård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norrängens Trädgård Aktiebolag på telefon 0224-10479.

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av trädgårdsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norrängens Trädgård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norrängens Trädgård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norrängens Trädgård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Norrängens Trädgård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norrängens Trädgård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Ahde, Ingela Eva Sofia -Ahde, Karl Erik Georg

Norrängens Trädgård Aktiebolag har 556258-8771 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.