Aktiebolaget May Grane

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Aktiebolaget May Grane. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget May Grane tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget May Grane är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556259-7079.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget May Grane på följande adress Trädgårdsg. 25 A, 733 31, Sala.

Aktiebolaget May Grane är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget May Grane så sitter följande personer i styrelsen: , , Grane, Karl Torbjörn som är född 1934 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med väskor och handskar samt äga och förvalta fast och lös egendom. Dessutom bedriva kameral verksamhet och därmed förenlig verksamhet.