Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är ett av dem. Statusen för Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är att Bolaget är aktivt.

Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-12-11. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB ska trivas.

Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästeriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-16540.

Firman tecknas av -Nilsson, Ivar Lars-Ove.

De som är på något sätt har med Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB är Nilsson, Ivar Lars-Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eric Carl Magnus som är född 1986 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Eriksson, Gunborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Glasmäster Lars Nilsson i Sala AB har 556263-2595 som sitt organisationsnummer.