Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-12-10. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag ska trivas.

Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-10810.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag är Heidenborg, Per Urban som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Heidenborg, Björn Elon som är född 1940 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Centrum Hårsalong i Sala Aktiebolag har 556268-5650 som sitt organisationsnummer.