Sala Bly AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Sala Bly AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sala Bly AB är ett av dem. Statusen för Sala Bly AB är att Bolaget är aktivt.

Sala Bly AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-09-11. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sala Bly AB ska trivas.

Sala Bly AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva gjuteriverksamhet, handel med metaller företrädesvis mässingprodukter, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sala Bly AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sala Bly AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Sala Bly AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-13080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sala Bly AB är Grufman, Björn Nils David som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Roland Henning som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomaeus, Ragnar Bengt Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sala Bly AB har 556282-7773 som sitt organisationsnummer.