Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor)

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Aktiebolag som heter Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor). Det finns flera bolag som liknar Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1987-03-03 så har Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) så kan man gör det genom att posta ett brev till Stationsv. 12, 737 40, Fagersta. Vi ni istället prata med Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) så kan ni göra det på 0223-17920.

Bolaget skall driva handel med väskor och handskar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedberg, Siv Britt Elisabeth som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Anita Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Britt Hedberg Väskor och Handskar Aktiebolag (Guns Väskor) har 556293-2920 som sitt organisationsnummer.