Plasa Fästteknik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Plasa Fästteknik Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Plasa Fästteknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Plasa Fästteknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Plasa Fästteknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Plasa Fästteknik Aktiebolag ska trivas.

Plasa Fästteknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med fästelement och tillämpliga applikationsverktyg för bygg- och trävarubranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plasa Fästteknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Plasa Fästteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Plasa Fästteknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-19191.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Stridh, Nina Boel Mariana.

De som är på något sätt har med Plasa Fästteknik Aktiebolag är Stridh, Lars Ingmar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridh, Nina Boel Mariana som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Plogfeldt, Torsten Carl-Gustaf som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Huddinge Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Plasa Fästteknik Aktiebolag har 556305-0110 som sitt organisationsnummer.