Team Karlsson i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Team Karlsson i Sala Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Team Karlsson i Sala Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Team Karlsson i Sala Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556311-3173.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2211612 alternativt besöka eller skicka post till Team Karlsson i Sala Aktiebolag på följande adress Irsta Ängsv. 5 B, 725 97, Västerås.

Team Karlsson i Sala Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Team Karlsson i Sala Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Kenth Axel som är född 1943 och har titeln Suppleant , Karlsson, Susanne Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom entreprenad- och transportområdet, redovisningstjänster, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.