O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag är ett företag som finns i Sala. I O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm, Ulf Ove som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Billman, Erik Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Anita Cecilia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag på telefon 0224-52150.

Bolaget skall utföra skogstransporter och avverkning av skog ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Holm, Ulf Ove

O & U Holms Skogstransporter Aktiebolag har 556320-7512 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.