L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen)

Västmanlands län

Information

L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är ett företag som finns i Sala. I L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bygg, Leif Thure Herman som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rengstad, Inger Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) på telefon 0224-18480.

Bolaget skall bedriva handel med biltillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) av bolagstypen Aktiebolag.

L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

L Bygg Bildelar Aktiebolag (Mekonomen) har 556325-5230 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.