Monica Fahrman Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Monica Fahrman Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Monica Fahrman Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Monica Fahrman Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Monica Fahrman Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Monica Fahrman Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Monica Fahrman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fläckebo Prästgård, 730 71, Salbohed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-742013.

Sala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Monica Fahrman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Monica Fahrman Aktiebolag har idag 556335-5725 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Monica Fahrman Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utbildning och framställa material för undervisning och bokutgivning, framställa underlag och mönster för konfektion, köpa, äga, förvalta och sälja fast egendom, värdepapper, konstverk, tillverkning och försäljning av konsthantverk, keramik, antikt och kuriosa, caférörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Monica Fahrman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fahrman Lidström, Äls Monica E som är född 1945 och har titeln VD, Fahrman Lidström, Äls Monica E som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Sven Bertil som är född 1948 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .