Peter Pan Tivoli Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Peter Pan Tivoli Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Peter Pan Tivoli Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Peter Pan Tivoli Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Peter Pan Tivoli Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1988-09-23. Men sedan 1991-01-01 så har Peter Pan Tivoli Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Salbov. 4, 730 71, Salbohed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peter Pan Tivoli Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0707-363691.

Sala arbetar för att företag som Peter Pan Tivoli Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Peter Pan Tivoli Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva karusell- och spelverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Peter Pan Tivoli Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peter Pan Tivoli Aktiebolag och det är följande personer, Jansson, Roy Erik Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Siv Annakarin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Peter Pan Tivoli Aktiebolag är 556336-1384.