Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man)

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva försäljning av herr- och damkläder idka handel med värdepaper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1988-10-27 så skapades Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) och företaget är har F-skattsedel Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) har haft det sedan 1994-01-01.

Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556338-1192 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) så går det att nå dem via telefon på 0224-12010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vallin, Jan Åke -Vallin, Ulf Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wasongruppen i Sala Eftr. Aktiebolag (M Q Man) är Vallin, Jan Åke som är född 1964 och har titeln VD, Vallin, Jan Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Ulf Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vallin, Signe Viola Mariana som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .