H-kopia Snabbtryck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

H-kopia Snabbtryck Aktiebolag är ett bolag som finns i Sala. I H-kopia Snabbtryck Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östh, Hans Harry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Östh, Ann-Mari Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lindström, Anette Vivi-Ann som är född 1959 och har titeln Revisor, AVL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med H-kopia Snabbtryck Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå H-kopia Snabbtryck Aktiebolag på telefon 0224-745083.

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet ha offsettryckeri, försäljning av papper, bedriva tävlingsverksamhet med hästar, bedriva handel med och förmedling av konst och antikviteter, handel med värdepapper samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är H-kopia Snabbtryck Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

H-kopia Snabbtryck Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

H-kopia Snabbtryck Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och H-kopia Snabbtryck Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H-kopia Snabbtryck Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

H-kopia Snabbtryck Aktiebolag har 556343-7648 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.