Xrsize Gym & Fitness i Sala AB

Västmanlands län

Information

556345-8412 är organisationsnummer för bolaget Xrsize Gym & Fitness i Sala AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Xrsize Gym & Fitness i Sala AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Xrsize Gym & Fitness i Sala AB finns i.

Xrsize Gym & Fitness i Sala AB har varit registrerat sedan 1989-01-04 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Xrsize Gym & Fitness i Sala AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Xrsize Gym & Fitness i Sala AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Xrsize Gym & Fitness i Sala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Xrsize Gym & Fitness i Sala AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-60737 eller genom brev på följande adress:
Dammg. 2, 733 38, Sala

Bolaget skall bedriva gym-, solarie-, workout- och caféverksamhet samt försäljning av träningsartiklar och utbildning i friskvård och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Xrsize Gym & Fitness i Sala AB och det är Almkvist, Karl Göran Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almkvist, Jonas Oscar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Almkvist, Agnes Ann-Britt Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor,