via dahlén of Sweden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och via dahlén of Sweden Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och via dahlén of Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för via dahlén of Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

via dahlén of Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-27. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som via dahlén of Sweden Aktiebolag ska trivas.

via dahlén of Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra konsulttjänster, driva grossist-och detalj- handelsverksamhet av artiklar inom inredning, hem och hushåll samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att via dahlén of Sweden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är via dahlén of Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med via dahlén of Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-86685.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med via dahlén of Sweden Aktiebolag är Dahlén Färnqvist, Ulla Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Färnqvist, Claes Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

via dahlén of Sweden Aktiebolag har 556346-1549 som sitt organisationsnummer.