Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall idka gräv- och schaktentreprenad, byggnads- och anläggningsverksamhet, uthyrningsverksamhet av industritillbehör såsom presenningar, idka jordbruk, förvalta fastgheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1989-02-03 så skapades Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556351-3364 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sala.

Just nu är Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0224-77026 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gunnar Johansson Entreprenad Aktiebolag är Johansson, Erik Gunnar som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunilla Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .