Elons Leksaker AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva handel med leksaker, konsultverksamhet inom lek och hobby med administrativt och tekniskt kunnande samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elons Leksaker AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Elons Leksaker AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1989-06-06 så skapades Elons Leksaker AB och företaget är har F-skattsedel Elons Leksaker AB har haft det sedan 1994-01-01.

Elons Leksaker AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556362-3189 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Elons Leksaker AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Elons Leksaker AB så går det att nå dem via telefon på 0224-10314 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyberg, Bengt Göran -Nyberg, Karl Henrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elons Leksaker AB är Nyberg, Bengt Göran som är född 1965 och har titeln VD, Nyberg, Bengt Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Karl Henrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Berit Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.