Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1989-09-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till HYTTGATAN 5, 733 31, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-18880.

Sala arbetar för att företag som Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag och det är följande personer, Al-Rashdan, Zaid Abdel-Rahman M som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Eriksson, Gunborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Restaurang Stadsträdgården i Sala Aktiebolag är 556369-9833.