Östensons Advokatbyrå Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Östensons Advokatbyrå Aktiebolag är ett bolag som finns i Sala. I Östensons Advokatbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östenson, Lars Erik som är född 1947 och har titeln VD, Östenson, Lars Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlén, Olof Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Östensons Advokatbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Östensons Advokatbyrå Aktiebolag på telefon 0224-17085.

Bolagets verksamhet är uteslutande att, under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse, driva advokatverksamhet.

Idag är Östensons Advokatbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Östensons Advokatbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Östensons Advokatbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Östensons Advokatbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östensons Advokatbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Östensons Advokatbyrå Aktiebolag har 556371-2099 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.