Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Aktiebolag som heter Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1989-12-04 så har Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Spång. 3, 733 38, Sala. Vi ni istället prata med Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag så kan ni göra det på 0224-86000.

Bolaget skall bedriva taxitrafik- person och godsbefordran- bedriva förmedling av köruppdrag liksom vidarebefordran av uppdrag via kommunikationssystem, vara marknadsföring- och försäljningsorgan, vara administratör och finansförvaltare samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Jan Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ed Martin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Leif Carl Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mona Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bäckström, Jane som är född 1959 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln RevisorHäljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Taxi, Bud och Limousinservice i Sala Aktiebolag har 556375-7888 som sitt organisationsnummer.