Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag ska trivas.

I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bokförings- och redovisningstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4151775.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vilunda Redovisningskonsult Aktiebolag har 556377-0501 som sitt organisationsnummer.