Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556378-4148 är organisationsnummer för företaget Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag finns i.

Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-27 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-410211 eller genom brev på följande adress:
N. Källg. 14, 722 11, Västerås

Bolaget skall uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman P-I Ekblad Aktiebolag och det är Ekblad, Per-Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ankarswed, Sven Christer som är född 1947 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor