Lings Rör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Lings Rör Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lings Rör Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lings Rör Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lings Rör Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-12-18. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Lings Rör Aktiebolag ska trivas.

Lings Rör Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värme-, vatten- och sanitetsinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lings Rör Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Lings Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Lings Rör Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-741125.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lings Rör Aktiebolag är Mattsson, Berit Marianne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Bror Kjell Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Bror Mikael som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Lings Rör Aktiebolag har 556378-4197 som sitt organisationsnummer.