Tärnaby Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556381-0166 är organisationsnummer för företaget Tärnaby Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tärnaby Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Tärnaby Åkeri Aktiebolag finns i.

Tärnaby Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-13 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tärnaby Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Tärnaby Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tärnaby Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tärnaby Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-26014 eller genom brev på följande adress:
Tärnaby, 733 93, Sala

Bolaget skall driva åkerirörelse, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tärnaby Åkeri Aktiebolag och det är Johansson, Karl Inge Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Annika Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,