ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556395-1341 är organisationsnummer för bolaget ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag finns i.

ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-23 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-740014 eller genom brev på följande adress:
Norbergsv. 30, 730 70, Västerfärnebo

Bolaget skall idka konsult och entreprenad inom värme och ventilation samt dit tillhörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ENERGIKONSULT BJÖRN NÄSBOM Aktiebolag och det är Näsbom, Björn Arne som är född 1946 och har titeln VD, Näsbom, Björn Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsbom Mäki, Anne Gunilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor