Dorsander & Svärd Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Dorsander & Svärd Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sala. I Dorsander & Svärd Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svärd, Boel Karin Elisabet som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dorsander, Marie-Louise Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dorsander, Bernt Ture som är född 1938 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dorsander & Svärd Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dorsander & Svärd Aktiebolag på telefon 0224-10160.

Bolaget skall bedriva butikshandel med blommor och andra växter samt förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dorsander & Svärd Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dorsander & Svärd Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dorsander & Svärd Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Dorsander & Svärd Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dorsander & Svärd Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dorsander, Marie-Louise Birgitta -Svärd, Boel Karin Elisabet

Dorsander & Svärd Aktiebolag har 556404-7685 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.