Snarpsätra gård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Snarpsätra gård Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Snarpsätra gård Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Snarpsätra gård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Snarpsätra gård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Snarpsätra gård Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Snarpsätra gård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Snarpsätra 103, 733 91, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-51077.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Snarpsätra gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Snarpsätra gård Aktiebolag har idag 556409-1204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Snarpsätra gård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva stuteriverksamhet, kursverksamhet inom ekonomi, administration, el och hästvård, konsultverksamhet inom ekonomi, data, el, ledarutbildning, häst och ridutbildning, elinstallationer samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Snarpsätra gård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Eva Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Karl Gustaf som är född 1927 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Stridell, Karin Maria som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .