Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556415-5090 är organisationsnummer för företaget Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag finns i.

Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-10 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-13727 eller genom brev på följande adress:
Klöverv. 12, 733 32, Sala

Bolaget skall bedriva schakt och entreprenadarbeten inom grävmaskinbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Johansson Entreprenad i Sala Aktiebolag och det är Johansson, Mats Olov som är född 1945 och har titeln VD, Johansson, Mats Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Viveka som är född 1943 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,