Svepnäs Gård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Svepnäs Gård Aktiebolag är ett företag som finns i Sala. I Svepnäs Gård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bengt-Olof Albert som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl Sture som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Emmy Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svepnäs Gård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svepnäs Gård Aktiebolag på telefon 0224-15719.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svepnäs Gård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svepnäs Gård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svepnäs Gård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svepnäs Gård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svepnäs Gård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Svepnäs Gård Aktiebolag har 556421-8435 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.