Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-11-13. Men sedan 1996-01-01 så har Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tärnaby Snebo, 733 93, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4926024.

Sala arbetar för att bolag som Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall utföra snickeriarbeten, montering och service i produktionslokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Rolf Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Bengt Göran Kennet som är född 1936 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, SEJ Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Snebo Snickeri och Allservice Aktiebolag är 556434-8786.