Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära)

Västmanlands län

Information

Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) har haft sedan 1994-01-01. Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Kopparbergsv. 22, 730 71, Salbohed men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-741001.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat.

Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) har idag 556443-4586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära)

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och bensin, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Tommy Angmo Aktiebolag (Ica Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Angmo, Hans Tommy som är född 1955 och har titeln VD, Angmo, Hans Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Åsa Gunnel Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor.