Idé-Navet BL AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Idé-Navet BL AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Idé-Navet BL AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Idé-Navet BL AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556448-1314.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0224-14921 alternativt besöka eller skicka post till Idé-Navet BL AB på följande adress Blomsterv. 1, 197 31, Bro.

Idé-Navet BL AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Idé-Navet BL AB så sitter följande personer i styrelsen: Liljedahl, Björn Erik Sören som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Liljedahl, Joakim Carl Lennart som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företags- och näringslivsutveckling, produktutveckling och handel med produkter inom ett fletal tekniska områden såsom lyft- och hanteringsutrustningar, maskiner och utrustningar inom lantbruks-, skogs-, trädgårds- och fritidssektorerna samt produktutveckling och handel med produkter av trä. Jämte därmed förenlig verksamhet.