Is Malin & Emma AB

Västmanlands län

Information

556451-4023 är organisationsnummer för verksamheten Is Malin & Emma AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Is Malin & Emma AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Is Malin & Emma AB finns i.

Is Malin & Emma AB har varit registrerat sedan 1992-08-18 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Is Malin & Emma AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Is Malin & Emma AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Is Malin & Emma AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Is Malin & Emma AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-12720 eller genom brev på följande adress:
Gilleg. 7, 733 31, Sala

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av kläder, smycken, bälten, skor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Is Malin & Emma AB och det är Liljemark, Emma Elisabeth som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hanzén, Malin Christina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Lena Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sahlin, Gunilla Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,