Conventus Telecom AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Conventus Telecom AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Conventus Telecom AB är ett av dem. Statusen för Conventus Telecom AB är att Bolaget är inaktivt.

Conventus Telecom AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Conventus Telecom AB ska trivas.

I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggnation och driftsättning av mobiltelefonstationer, tillverkning av modulhus för mobil telefoni och medicinska gaser, äga och förvalta värdepapper, äga fastigheter och hyra ut lokaler, köpa och försälja hästar, idka travsportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Conventus Telecom AB inte är momsregistrerat.

Idag är Conventus Telecom AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Conventus Telecom AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-18800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Larsson, Bernt Anders.

De som är på något sätt har med Conventus Telecom AB är Larsson, Bernt Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Törngren, Carl Johan Björn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Zakrisson, Bo Benny Helge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Conventus Telecom AB har 556459-2011 som sitt organisationsnummer.