Svanå Miljöteknik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra mätning och besiktning av radon och ljud, utföra radonsanering samt tillverka och försälja akustikväggar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svanå Miljöteknik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Svanå Miljöteknik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1993-11-04 så skapades Svanå Miljöteknik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Svanå Miljöteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Svanå Miljöteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556476-2721 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sala.

Just nu är Svanå Miljöteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Svanå Miljöteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-73037 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Odemalm, Karin Gun-Britt -Odemalm, Mats Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svanå Miljöteknik Aktiebolag är Odemalm, Mats Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Odemalm, Karin Gun-Britt som är född 1954 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .