PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-11-24. Men sedan 1996-01-01 så har PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottningg. 14 B, 733 30, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-37030.

Sala arbetar för att verksamheter som PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall utveckla och försälja programvara och tjänster avseende datasystem, servicebyråtjänster samt konsulttjänster inom tid- och produktionsadministration och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag och det är följande personer, Granström, Jan Owe som är född 1944 och har titeln VD, Granström, Jan Owe som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Colleen, Maria Isabel som är född 1983 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PAS Precision i Affärs-Styrning Aktiebolag är 556477-5855.