M O K Per Jansson AB

Västmanlands län

Information

M O K Per Jansson AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där M O K Per Jansson AB finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. M O K Per Jansson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket M O K Per Jansson AB har haft sedan 1996-01-01. M O K Per Jansson AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till M O K Per Jansson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sörbo 110, 733 96, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-18758.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är M O K Per Jansson AB Privat, ej börsnoterat.

M O K Per Jansson AB har idag 556487-4930 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M O K Per Jansson AB

Bolaget skall bedriva montage och konsultservice inom verkstadsindustrin, legotillverkning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I M O K Per Jansson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Per Sven Folke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gunilla Anita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .