Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556489-3245.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-92290 alternativt besöka eller skicka post till Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag på följande adress Vegag. 2, 733 33, Sala.

Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lexxto Förvaltning och Byggnadsplåt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Norberg, Anneli Marjatta som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.