Sala Härdarna Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Sala Härdarna Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sala Härdarna Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sala Härdarna Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sala Härdarna Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-13. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Sala Härdarna Aktiebolag ska trivas.

Sala Härdarna Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värmebehandling av stål samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sala Härdarna Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Sala Härdarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Sala Härdarna Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-10502.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Flodström Gard, Petra Birgitta -Johansson, Lars Tommy -Johansson, Leif Vilhelm.

De som är på något sätt har med Sala Härdarna Aktiebolag är Johansson, Lars Tommy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flodström Gard, Petra Birgitta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Vilhelm som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Sala Härdarna Aktiebolag har 556492-9460 som sitt organisationsnummer.