Stig Johansson Guld i Sala AB

Västmanlands län

Information

Stig Johansson Guld i Sala AB är ett bolag som finns i Sala. I Stig Johansson Guld i Sala AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Stig Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Ingegerd som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stig Johansson Guld i Sala AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stig Johansson Guld i Sala AB på telefon 0224-77819.

Bolaget skall bedriva guldsmedsaffär samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stig Johansson Guld i Sala AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stig Johansson Guld i Sala AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stig Johansson Guld i Sala AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stig Johansson Guld i Sala AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stig Johansson Guld i Sala AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stig Johansson Guld i Sala AB har 556494-0046 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.