Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag ska trivas.

Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktningsentreprenad, lantbruksrörelser samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5772761.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag är Karlsson, Bertil Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingela Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Simanbo Maskin & Lantbruk Aktiebolag har 556494-7066 som sitt organisationsnummer.