Cykelboden i Sala AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Cykelboden i Sala AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Cykelboden i Sala AB är ett av dem. Statusen för Cykelboden i Sala AB är att Bolaget är aktivt.

Cykelboden i Sala AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Cykelboden i Sala AB ska trivas.

Cykelboden i Sala AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av cyklar och tillbehör, cykelreparationer, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cykelboden i Sala AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Cykelboden i Sala AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Cykelboden i Sala AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-12212.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Cykelboden i Sala AB är Johansson, Karl Arne Peder som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Monica Ingegerd Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Cykelboden i Sala AB har 556494-9211 som sitt organisationsnummer.