R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556495-1191.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 010-2267164 alternativt besöka eller skicka post till R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag på följande adress Nyåkersg. 4, 733 33, Sala.

R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I R o J Häggkvist Måleri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Häggqvist, Lars Rune som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva måleri inom nybyggnads- och reparationssektorn samt därmed förenlig verksamhet.