SinoSwedArc AB

Västmanlands län

Information

SinoSwedArc AB är en verksamhet som finns i Sala. I SinoSwedArc AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman, Sture Arthur som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Anna Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SinoSwedArc AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SinoSwedArc AB på telefon 0224-17410.

Bolaget skall bedriva tillverkning av betongelement jämte därmed förenlig verksamhet samt planering och samordning av arkitekt- och konsultuppdrag med inriktning på export samt överföring av byggteknik av olika slag.

Idag är SinoSwedArc AB av bolagstypen Aktiebolag.

SinoSwedArc AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SinoSwedArc AB innehar ej F-skattsedel och SinoSwedArc AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SinoSwedArc AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Bäckman, Sture Arthur

SinoSwedArc AB har 556502-6407 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.