N.B. Design Aktiebolag

Västmanlands län

Information

N.B. Design Aktiebolag är ett företag som finns i Sala. I N.B. Design Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Annika Karin Anna Heléne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Börje som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Fläcke, Anders Ivar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Henrik som är född 1938 och har titeln Revisor, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorLHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med N.B. Design Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå N.B. Design Aktiebolag på telefon 0224-29051.

Bolaget skall bedriva guld- och silversmide, text och ordbehandlingsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är N.B. Design Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

N.B. Design Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

N.B. Design Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och N.B. Design Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för N.B. Design Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berglund, Annika Karin Anna Heléne -Nilsson, Nils Börje

N.B. Design Aktiebolag har 556505-6990 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.