ProBiz Resurs Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och ProBiz Resurs Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ProBiz Resurs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ProBiz Resurs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ProBiz Resurs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ProBiz Resurs Aktiebolag ska trivas.

ProBiz Resurs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företrädesvis försäljning, marknadsföring, företagsledning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver även verksamhet inom hästsport, turridning och utbildning inom relaterade områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ProBiz Resurs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är ProBiz Resurs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med ProBiz Resurs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-26144.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ProBiz Resurs Aktiebolag är Adolfsson, Peter Michael som är född 1960 och har titeln VD, Adolfsson, Peter Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Lars David som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kent Yngve Tommy som är född 1960 och har titeln Revisor, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor.

ProBiz Resurs Aktiebolag har 556520-7643 som sitt organisationsnummer.