Ganbare Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom risk management och affärsutveckling inom skadeförsäkring, såväl direkt som indirekt, driva stuteri- och tävlingsverksamhet med häst, bedriva konsultverksamhet rörande administration och utbildningsverksamhet bedriva handel med och förvaltning av värdepapper för egen räkning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ganbare Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Ganbare Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1995-07-25 så skapades Ganbare Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ganbare Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Ganbare Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556523-3177 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Ganbare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Ganbare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0224-23083 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ganbare Aktiebolag är Swärd, Hans Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Swärd, Agneta Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .