Isaksson & Weinholz AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Isaksson & Weinholz AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Isaksson & Weinholz AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Isaksson & Weinholz AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556523-4167.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0224-10505 alternativt besöka eller skicka post till Isaksson & Weinholz AB på följande adress Josefsdalsv. 27, 733 37, Sala.

Isaksson & Weinholz AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Isaksson & Weinholz AB så sitter följande personer i styrelsen: , Isaksson, Siv-Britt Helen som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med kläder. Konsultverksamhet inriktad främst på uppdragsutbildning för företag och organisationer inom områdena organisationsutveckling, målarbete, kvalitetsutveckling och utvärdering. Som ett komplement till detta kommmer bolaget även att arbeta med organisationsanalyser. Konsultverksamhet inom elektrisk och mekanisk maskinservice. Teknikutveckling inom områdena el och mekanik främst vad gäller förbättringar inom befintliga anläggningar, restaurangverksamhet och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.